KEIKO learning center – spoj kvalitete i povoljnih cijena

O nama

Budućim polaznicima garantujemo brze i učinkovite kurseve, cijene su izuzetno povoljne ali brzina i učinkovitost kursa su na prvom mjestu!

Naša uloga

Primarna uloga KEIKO Learning Centra jeste računovodstveno informatička edukacija poslovnih ljudi, U sklopu KEIKO Learning Centra postoje također i veliki fokus na usko specijalizirane kurseve vezane za poslovne karijere.

Naša kvaliteta

Kada govorimo o kvalitetu edukativnih centara, te zašto bi neko pored svih ostalih u Sarajevu odabrao baš nas, razlozi su vrlo jednostavni. Zato što je KEIKO Learning Center najdostupniji na internetu, zato što jako puno ljudi koji su prošli kroz ovaj centar ima pohvalne komentare, zato što imamo jako prihvatljive cijene, zato što imamo vrhunsku informatičku opremu, te zeto što imamo i odličnu lokaciju. Također velika prednost KEIKO Learning Centra jeste u tome što se kursevi pokreću za mali broj polaznika. Ne čeka se da se formira veća grupa polaznika, već se sa radom kreće odmah makar bile i samo tri osobe u pitanju i sigurno je da je svaki mjesec neki kurs u toku

Transparentnost

Kada radimo stvari koje ne želimo, ne dajemo sve od sebe. Naš cilj je da se držimo stvari za koje smo strastveni!

Komunikacija

Ne ostavljamo stvari neizrečene. Jer neizrečeno je često samo još jedna riječ za neshvaćeno. Prekomjerno komuniciramo tako da svi ostaju na istoj strani.

Polaznici su dio nas

Bez puno razmišljanja, polaznici su uvijek dio nas. Naše polaznike cijenimo, njihovo vrijeme, i njihovo poštovanje koje nam pružaju, zato dajemo puno više od ponuđenog, efikasno i detaljno!

Expertiza

Stručnost se odnosi na pojsedovanje specijalizovanog znanja, vještina i iskustva u određenom polju. Potrebno je vrijeme, posvećenost i namjerna praksa da se razvije stručnost, ali prednosti su brojne, uključujući povećan kredibilitet, priznanje i mogućnosti za napredovanje u karijeri.